Požar u vikendici Slaviše Pavlovića, vlasnika portala dobojski.info i kandidata liste Za pravdu i red na predstojećim izborima, je podmetnut i policija intezivno traga za počiniocima.

Kako saznaje ATV istražioci su tokom uviđaja na ulaznim vratima vikendice, koja se nalazi u zaseoku zaseoku Pranjkovci kod Doboja, zatekli tragove provale, dok se u unutrašnjosti vikendice osjetio miris benzina što ukazuje da je vikendica namjerno zapaljena.

-Policijski službenici PU Doboj preduzimaju potrebne mjere i radnje na utvrđivanju izvršioca krivičnog djela paljevina, a koje se odnosi na izazivanje požara na objektu vlasništvo lica inicijala S.P. iz Doboja-saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da je policiji oko 21.40 časova prijavljeno da je došlo do požara u vikendici, koji su lokalizovali pripacnici Teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj.

-Uviđaj su u jutarnjim časovima izvršili policijski službenici PU Doboj zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela paljevina-navode u PU Doboj.