Vukanović komentarisao novu stranku Jelene Trivić i njen način prikupljanja članstva.

Puno sreće u radu Jeleni Trivić i njenom Narodnom frontu, ali sam principjelno protiv „papaka“, prelazaka i prelijetanja poslanika i odbornika iz vlasti u opoziciju i obrnuto.

Poručio je ovo narodni poslanik Nebojša Vukanović, koji je na svom blogu komentarisao novu stranku Jelene Trivić i njen način prikupljanja članstva, te najavio prelazak nekih poslanika u njenu stranku.

-Konačno bi se to trebalo onemogućiti izmjenama Izbornog zakona, jer politička korupcija nanosi ogromnu štetu društvu i političkom sistemu – tvrdi on.

Vukanović najavljuje da će u partiju Trivićeve uskoro i poslanik DNS.

-Poslanik DNS u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Željko Dubravac sletio je sa trećeg puta Nenada Nešića i otklizao na četvrti put sa Jelenom Trivić. Nakon Dragana Bradara, koji je otišao kod Banjca u NPS, on je drugi poslanik koji je napustio DNS nakon izbora, pa je Nešićeva knjiga spala na dva slova, brata Predraga i Nikolinu Šljivić – navodi Vukanović na svom blogu.

Tvrdi da mu je informacija o Dubravčevom napuštanju DNS potvrđena, a uskoro će stići zvanična potvrda, jer je Dubravac poručio da će se o daljim koracima oglasiti narendih dana.

On tvrdi da se Dubravac prije odluke o napuštanju DNS boravio u Srbiji, sastao se u Novom Sadu sa uticajnim ljudima koji su mu preporučili da pređe kod Jelene Trivić.

Kaže da će se sve saznati poslije Vaskrsa, kada se, kako tvrdi, očekuju veće turbulencije i prelasci još nekih poslanika.