U prostorijama SNSD u krugu Čajaveca u Banjaluci sljedeće sedmice će se održati žurka za maturante, ali ostaje nepoznanica ko stoji iza nje.

Kako saznaje Srpskainfo, pozivnicu na matursku žurku danas su dobili učenici četvrtih razreda Medicinske škole u Banjaluci.

Na pozivnici stoji da će maturante zabavljati Gazda Paja, Nucci i Vojaž (Voyage).

Ulaz na matursku žurku dozvoljen je samo uz pozivnicu, a piće je besplatno – stoji na pozivnici ali se ne navodi ko je organizator žurke.

Kako nam je potvrdio jedan od učenika ove škole, pozivnice su dobili od predsjednika odjeljenske zajednice. Prethodno je, kako tvrdi ovaj učenik, direktor Medicinske škole pozivnice dao predsjednicima odjeljenskih zajednica sa zadatkom da ih podijele učenicima u svom razredu.

U Gradskom odboru SNSD negiraju da su oni organizatori žurke. Na pitanje kome su iznajmili svoje prostorije kratko su rekli da „nemaju informaciju ko pravi žurku“.

Informaciju nismo mogli da provjerimo ni u Medicinskoj školi u Banjaluci jer se niko nije javljao na telefon. Na mobilni telefon nije se javio ni direktor škole Mirko Jović.

Osim što se ne zna ko organizuje žurku u stranačkim prostorijama SNSD, ostaje nepoznato i to da li su na žurku pozvani samo maturanti Medicinske škole ili i drugih škola u najvećem gradu Srpske.