-Banja Luka dočekuje 2024. godinu sa do sada najboljom i najvećom ponudom. Uz sadržaje koje će našim građanima, ali i brojnim turistima ponuditi „Zimzobal“, još jedan novitet biće i „Zimzopark“ koji će biti organizovan u Parku Mladen Stojanović.

Poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je danas održao sastanak sa svim ugostiteljima koji će upotpuniti sadržaj na ove dvije lokacije.

-Prvi put biće održana i dnevna novogodišnja žurka u Parku „Petar Kočić“, kao i već tradicionalna, dječija Nova godina. Pripremamo i veliki koncert za Dan Republike, kao i još jedan dodatni koncert tokom trajanja „Banjalučke zime“, takođe u centru našeg grada – istakao je gradonačelnik.

Kako je naglasio Stanivuković, ono čemu se svi raduju jeste spektakularan doček 2024. godine uz hitove velikih regionalnih zvijezdi – Željka Samardžića i Lepe Brene, na platou ispred nove sportske arene, kod Parka „Mladen Stojanović“.

-O svim ovim temama razgovarao sam sa ugostiteljima koji će upotpuniti sadržaj ove dvije lokacije, uz jednu kvalitetnu ponudu, tako da ne sumnjamo da će svako pronaći nešto za sebe – kazao je gradonačelnik, te iskoristio priliku da sve sugrađane i turiste pozove i na veliko otvaranje „Zimzobala“, koje će biti upriličeno 3. decembra od 19.00 časova!