Koncertom Udruženja za očuvanje tradicije pod nazivom ” Dobra vam noć” sinoć je završeno ” Prijedorsko ljeto 2023″.

Vršilac dužnosti načelnika Odjeljenja za kulturu, međunarodnu saradnju, sport i nevladine organizacije Aleksandar Milješić izjavio je novinarima da je tokom protekla dva mjeseca organizovana 51 manifestacija različitih kulturnih i sportskih sadržaja.
” Po riječima naših sugrađana i gostiju našeg grada imali smo veoma sadržajan i kvalitetan program , a ono što je posebno važno je da smo se oslonili na domaće snage i umjetnike iz našeg grada, na našu mladost i lokalne ljude i tako ćemo raditi i ubuduće i dati šansu svima da javnosti predstave i pokažu sve što rade i čime se bave “, rekao je Milješić.
Direktor Udruženja ua očuvanje tradicije Željko Šormaz istakao je da ovo udruženje redovno daje svoj doprinos i ovoj kao i svim ostalim manifestacijama koje organizuje grad Prijedor.
” Ovo je večeras jedan zajednički koncert sa prijateljima , zamišljen kao kolaž program narodne , zabavne i starogradske muzike, šlagera i romansi koje su manje ili više poznate našoj publici”, rekao je Šormaz.
Tokom dvomjesečnog trajanja ” Prijedorskog ljeta” manifestacije su se odvijale na desetine lokacija u gradu i ruralnim sredinama i okupile su više stotina učesnika i mnogobrojne Prijedorčane i njihove goste koji su pratili ove programe.