Jeste da je Luki Petroviću i SNSD-u svanulo kad je vidio incident na konferenciju za novinare, jer njegovi mediji i plaćeni novinari imaju šta da pišu, ali ne treba se puno obazirati, jer koga nema bez njega se može.

Objavio je to Nebojša Vukanović, narodni poslanik i lider “Liste za pravdu i red” na svom blogu, dodavši da je predsjednik trebinjskog NF-a Saša Borjan izminirao jasan dogovor opozicije prije konferencije za medije u Trebinju što je kulminiralo daljim raspletom o kojem je javnost već upoznata.

– Od kako su Služba i njeni tajkuni formirali svoje najmlađe čedo zvano Narodni front, ne prestaju provokacije, napadi i prosipanje zle krvi od strane Jelene Trivić i njenih saradnika, a posljedica su loši odnosi sa opozicionim strankama i davanje mesa i povoda režimskim medijima da pumpaju javnost. Po čijim instrukcijama i za čije interese Trivićka povlači siucidne poteze, ostaje otvoreno pitanje, kao i odgovor ko finansira njen tzv „Narodni front“ koji je postao prihvatilište bivših članova režimskih stranaka, od SNSD-a, preko socijalista, DNS-a – zapitao se Vukanović.

On je dalje naglasio da miniranja neće napraviti štetu Lazaru Radanu niti Listi za pravdu i red, budući da je, kako ja naveo, sve na vrijeme istjerano na čistac i nema nikakvog razloga za brigu.

– Posljednjim u nizu incidenata i napada oni su zatvorili vrata za bilo kakvu mogućnost saradnje u nekom narednom periodu”, zaključio je Vukanović.