U Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca počeo je prvi koncert za večeras koji je namijenjen djeci. U prepunoj sali, koncert koji je organizovao Daun sindrom centar iz Banjaluke, mjesta više nema. Drugi koncert za maturante planiran je za 21 čas. Prisutnim se obratio direktor Daun sindrom centra Zoran Jelić i njihov ambasador Vlado Đajić.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, oba koncerta održaće potpuno besplatno, a kako je rekla čast joj je i zadovoljstvo biti ponovo u Banjaluci u koju dolazi i mimo nastupa.

Zoran Jelic, direktor Daun sindrom centra poručio je pred početak koncerta da je Banjaluka zaslužila ovo sto se sada dešava.

“Osobe sa Daunovim sindromom su ljudi baš kao što ste vi. Za ovo sve je zaslužan jedan veliki čovjek, ambasador prof.dr Vlado Đajić. Pun je ljubavi prema vama i Banjaluci. Sleduje još puno događaja zahvaljujući Daun sindrom centru”, poručio je Jelić.

Ambasador Daun sindrom centra prof.dr Vlado Đajić je poručio da se iz Banjaluke čuje radost.

“Presrećan sam, osmijeh, radost, veselje, to je ono za šta se borimo i to je ono na čemu ćemo raditi ubuduće. Veliko hvala Breskvici sto je ponovo došla ovdje i pjeva besplatno za vas i obećala je doći i na godinu”, rekao je Đajić.