Utakmicom veterana Igokee i ekipe Prijatelji vererani počeo je predzadnji dan Internacionalnog košarkaškog turnira koji se igra u čast 50. rođendana najuspješnijeg kluba Srpske i BiH, a među veteranima Igokee zaigrao je i prvi čovjek Srpske Milorad Dodik.

On je dobio veliki aplauz svih učesnika ovog revijalnog meča koji je okupio zaista velika imena. Za domaće su nastupili igrači poput Milana Dozeta, Čedomira Vitkovca, Rade Grgića, Vuka Radivojevića, Siniše Kovačevića i drugih koji su sa uspjehom nosili dres kluba iz Aleksandrovca.

Ekipa Prijatelja sačinjena je od još većih asova, a predvođeni su Igorom Rakočevićem i Žarko Čabarkapom, momcima koji su 2002. godine pokorili svijet pod vođstvom Svetislava Pešića.

Saigrači su im bili Aleksandar Pavlović, Marko Šćekić, Vladimir Micov, Mile Ilić, Pero Antić, Ivan Radenović, te doskorašnji kapiteni „vječitih“ Marko Simonović i Novica Veličković.

Tokom prve četvrtine Dodik je stao na liniju za slobodna bacanja, ali iako je imao tri pokušaja nije uspio da se upiše u strijelce. Ipak, početkom drugog dijela uspio je da čprobaci loptu kroz obruč i odmah zatražio izmjenu. U finišu meča postigao je još dva poena i zaradio aplauz. Kao što je poznato, Dodik je u mladosti nastupao za tadašnji KK Potkozarje koje od 1997. godine nosi ime Igokea.

Iako nisu u kondiciji kao kada su žarili parketima širom svijeta, članovi oba tima pokazali su da ona stara „forma je prolazna, a klasa vječna“, zaista vrijedi“. U neobaveznoj igri solidan broj publike koji se okupio na otvorenom terenu nacinalnog teniskog centra mogao je da vidi dosta atraktivnih poteza što su gledaoci nagradili aplauzima. Meč je završen pobjedom Prijatelja veterana sa dvadesetak poena razlike, ali je to najmanje bitno u ovakvim okršajima.