Predsjednik Foruma mladih SPS-a Milan Unčanin izjavio je nakon večerašnjeg sastanka omladine Socijalističke partije Srpske iz Banjaluke, da će mladi SPS-a svojim radom i dosljednošću pozitivno iznenaditi sve na političkoj sceni u najvećem gradu Srpske.

“Mladi SPS-a marljivo rade na stvaranju boljeg ambijenta u našem društvu. Budućnost moramo učiniti povoljnijom za nas i naredne naraštaje, jer budućnost pripada mladima. Forum mladih SPS Banjaluka je najagilniji i najveći odbor u okviru Foruma mladih SPS-a, a mladi Socijalističke partije Srpske već duže vrijeme dokazuju da su najorganizovaniji i najvredniji politički podmladak u Republici Srpskoj” izjavio je Unčanin.

Na večerašnjem sastanku usvojene su smjernice za budući rad Foruma mladih Banjaluka, te su izvršene pripremne radnje za unutarpartijske izbore.

“Zahvalnost dugujemo predsjedniku SPS-a, gospodinu Goranu Selaku, čija podrška predstavlja podsticaj svima nama. Naš cilj je socijalno uređeno ali i nacionalno odgovorno društvo u kojem će mladi ljudi dobiti šansu za uspjeh,” poručio je povjerenik Foruma mladih SPS Banjaluka David Ponorac.

Sastanku su, pored aktivista i novih članova, prisustvovali i članovi radne grupe za provođenje unutarpartijskih izbora Ratko Jokić, Saša Gligorić, predsjednik Foruma mladih Milan Unčanin i povjerenik Foruma mladih SPS Banjaluka David Ponorac.