Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Bočac kod Mrkonjić Grada i upućena su na liječenje u Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona je navela da su u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila juče u 16.15 časova na magistralnom putu Crna Rijeka-Banjaluka, učestvovali S.S. iz Nove Gradiške koje je upravljalo automobilom “audi”, N.S. iz Banjaluke koje je vozilo “pasat” i M.P. iz Banjaluke koje je upravljalo teretnim ozilom “mercedes”.

-Povrede su zadobili vozač „audija“, vozač „pasata“ i njegova saputnica B.S. iz Banjaluke. Oni su upućeni na liječenje u UKC Republike Srpske – navela je Vulinova.

Ona je dodala da su uviđaj izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad i da je u toku dokumentovanje ove saobraćajne nezgode.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Mrkonjić Grad juče su evidentirani jedno krivično djelo i jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.