Policija u Trebinju uhapsila Igora Škeru nakon što ga je zbog napada prijavio poslanik Liste za pravdu i red u NSRS Đorđe Vučinić.

Policijska uprava saopštila je, koristeći inicijale, da su lišili slobode lice I.Š. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

“Dana 17.08.2023. godine, oko 11.50 časova od strane oštećenog lica, prijavljeno je, da mu je lice inicijala I.Š. uputilo prijetnje po život i tijelo, što je kod oštećenog izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se protiv osumnjičenog lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje sigurnosti“ “, navodi se u policijskom saopštenju.

Lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović, objavio je da je juče da je Vučinić napadnut u centru grada, na šetalištu ispred bašte i hotela “Platani”, te da ga je predsjednik Planinarskog društva “Vučiji zub” Igor Škero zaustavio na ulici i prijetio “da će ga ubiti, da će mu „platiti“, uz uvrede da je glupan i majmun.”