Vidosava Jovanović (49), njeni sinovi Dejan (23) i Aleksandar (19), kao i djevojčica starosti šest godina stradali su u nedjelju uveče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Prnjavora.

Sada kada su konačno identifikovani, porodica ne može da dođe da njihova tijela prebaci u Srbiju zbog nedostatka novca, saznaje Blic.

Osim procedure koja je neminovna u ovakvim situacijama, kada je potrebno sačekati zvaničan izvještaj i obratiti se ambasadi, porodica stradale Vidosave, Aleksandra, Dejana i malene djevojčice, inače djeteta Vidosavine kćerke, sada ne zna da li će finansijski moći da organizuje prebacivanje posmrtnih ostataka u Sremsku Mitrovicu, kako bi bili sahranjeni.

Kako se saznaje, riječ je o porodici za koju poznanici imaju samo riječi hvale, a iako nemaju mnogo novca, svi su bili uvijek vedri i nasmijani.

Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je bio za volanom “pežoa” kada je došlo do nesreće.

“Ograničenje brzine 60 kilometara na sat, a svi voze preko 100”

Podsjetimo, nesreća se dogodila u nedjelju u večernjim časovima kada je u automobil “pežo”, u kojem su se nalazili članovi porodice Jovanović, udarilo vozilo “pasat” kojim je upravljao Boban Đekić iz Prnjavora.

Prema pričama mještana Štrpca, Đekić je udario u zadnji dio njihovog automobila.

Ovaj meštanin je ispričao da se radi o ravnici dugoj oko pet kilometara, a na kojoj svi voze iznad ograničenja.

– Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da ih je Bojan stigao i udario u zadnji dio – rekao je jedan od mještana za Srpskainfo.

On kaže da poznaje Bojana, te da je u pitanju dobar momak i da nije čuo da je ranije divljao automobilom.

– Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vrijedan momak – rekao je ovaj sagovornik.