Dragoslav Topić odbornik SNSD-a u Skupštini Grada Banjaluka rekao je da nije siguran da li će odbornici SNSD-a u budućnosti podržati subvencije za penzionere.

–  Vidjećemo mi da li smo za tu ideju da svima sve dajemo besplatno jer možda se mi i ne slažemo sa tim. Ne možemo sve davati besplatno. Ovo je peti put od kada zasjeda ovaj saziv skupštine da imamo neka poskupljenja i kada je u pitanju javni gradski prevoz i stalno se nešto poskupljuje i daju se subvencije. Možda mi i nismo više za takav vid subvencija, zašto uopše davati pravo nekome ko ne koristi to pravo. Mi u gradu imamo oko 42 000 penzionera, njih možda nešto više od 10-12.00o koristi prevoz – rekao je Topić.

Topić je dodao da nije siguran da će biti kvoruma ni u četvrtak u 9 časova, za kada je zakazano novo zasjedanje Skupštine Grada Banjaluka.

Podsjetimo, drugi dio 23. sjednice Skupštine grada Banjaluke, koji je bio zakazan za danas, nije održan zbog nedostatka kvoruma.

Predsjednik Skupštine Grada Ljubo Ninković nastavak zasjedanja zakazao je za četvrtak, 31. avgust sa početkom u 9.00 časova.