Težak udes dogodio se večeras na brzom putu Banjaluka – Klašnice, gdje je došlo do stravičnog sudara “golfa” i “audija”.

Za sada nema preciznih informacija o povrijeđenima, a očevici javljaju da je do nesreće došlo kada se automobil golf iz pravca Klašnica uključio u pogrešan smjer ka Banjaluci, da bi se ubrzo sudario sa “audijem”.

Vozači koji su se zakeli na licu mjesta javljaju da su pokušali da upozore vozača golfa.

“Uključio se prema grady sa crvenom golfom, sviraj, blicaj mu, on ništa. Još više po gasuu i ode prema Banjaluci iz pravca Klašnica”, navodi jedan od vozača, dok su drugi pozvali nadležne da učine nešto kako se udesi, izazvani uključivanjem u saobraćaj u pogrešnom smjeru, više ne bi dešavali.

“Jedino rješenje je zatvoriti taj izlaz i prepraviti ga da se u pravcu Klašnica napravi uska cesta pod uglom 90 stepeni..između Robota i Ćubića, kao što već imaju na dva mjesta..kod pumpe prije Ćubića”, predložio je jedan od njih.

“Ovdje pod hitno da se nesto uradi ako neko cita iz A M Saveza da se nemoze ukljuciti iz pravca Klasnica neki nadvoznjak na silazu druge nemaaa

U PU Banjaluka navode da im je nesreća prijavljena u 17.45 časova, prenosi ATV.

“Nesreća se dogodila u Glamočanima na putu rezervisanom za saobraćaj motornih vozila. Policijski službenici su izasli na lice mjesta, radi preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti”, navode u PU Banjaluka.

Zbog saobraćajke su se stvorila ogromne gužve i u policiji navode da je saobraćaj u potpunosti obustavljen, te se preusmjerava već kod “NIS” pumpe u Trnu.