Naše malo nekom znači puno, nama je to jedan radni dan, a nekome je to život, kazala je Ana Pešić iz “BL Tattoo” studija povodom humanitarne akcije koju su organizovali kako bi sakupili novac za liječenje kćerke njihovog kolege.

Naime, danas je u Banjaluci, u organizaciji ovog studija, organizovana humanitarna akcija za prikupljanje pomoći djevojčici koja treba na liječenje u Japan.

Građani su imali priliku da se tetoviraju, a cijena je bila na dobrovoljnoj bazi.

Kako je kazala Ana, ovaj studio u septembru slavi svoj 17. rođendan i to u potpuno novom ruhu, a kako dodaje, upravo na ovaj veliki dan za njih odlučili su da održe ovu humanitarnu akciju.

-Ova akcija je dogovorena veoma spontano, u dogovoru sa našim kolegama. Naše malo nekom znači mnogo, te smo se svi zajedno dogovorili da pomognemo kćerki našeg kolege, koja ima teži oblik epilepsije, kazala je Pešićeva, prenosi Banjaluka.net.

Kako ističe, građani su veoma pozitivno reagovali na ovu akciju, te su se odazvali u velikom broju.

-S obzirom na to da smo proširili naš studio te samim tim dobili više radnih mjesta, mislim da smo spremni da odgovorimo na ovu akciju. Danas smo imali veliki broj građana koji su se odazvali, kako onih koji su se tetovirali, tako i onih koju su samo došli da uplate sredstva, kazala je Pešićeva.

Prema njenim riječima, osjećaj da svi zajedno svojim radom mogu pomoći nekom u njegovoj borbi za život je veoma poseban.

-Mi već dugi niz godina organizujemo akcije ovog tipa, te smo presrećni što imamo tu mogućnost i to što su ljudi prepoznali naš rad, kao i sam cilj ove akcije, kazala je Ana.

Luka je u Banjaluku stigao iz hrvatskog grada Vinkovci, a kako je rekao, osjećaj da može da učestvuje u jednoj ovakoj akciji je veoma je poseban.

-Prije mjesec dana bio sam prvi put, a danas je nastavak rada na mojoj tetovaži. Od prijatelja sam čuo za ovu akciju i bilo mi je veoma drago kada sam shvatio da mogu da učestvujem u njoj, kazao je Luka.