Jedna osoba poginula je, a više ih je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Drinjača.

Usaobraćajnoj nesreći učestvovalo je  vozilo “sitroen“ kojim je upravljao A.K.  sa kojim je na mjestu suvozača bio S.S. i putnici M.K. i jedno maloljetno lice, svi iz Tuzle. Drugim  vozilo „golf“ je upravljao  V.Ž., sa kojim je na mjestu suvozača bio N.Ž., oba iz Rogatice.

– Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i Službe hitne medicinske pomoći Javne zdravstvene ustanove Doma zdravlja Zvornik koji su na licu mjesta konstatovali smrt V.Ž.  N.Ž. je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane od dežurnog doktora JZU Bolnica Zvornik.

Putnici iz   vozila „sitroen“ su prevezena u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla gdje su A.K. i S.S. konstatovane lake, dok su maloljetniku i licu M.K. konstatovane teške tjelesne povrede – rečeno je u PU Zvornik.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja su izvršili uviđaj saobraćajne nesreće, za vrijeme kojeg je na snazi bila totalna obustava saobraćaja. Uviđaju je prisustvovao i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, pod čijim nadzorom se preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju saobraćajne nesreće.