Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić istakao je da je neophodno podići saradnju Narodne skupštine i svih lokalnih zajednica na viši nivo kako bi se ostvarili zajednički ciljevi i rješavali izazovi sa kojima se suočavaju stanovnici opština i gradova.

Stevandić je danas u razgovoru sa potpredsjednikom Skupštine grada Bijeljina Milenkom Mitrovićem podržao aktivnosti lokalnih zajednica s ciljem unapređenja kvaliteta života svih građana Republike Srpske, naglašavajući važnost dodatnog uspostavljanja čvrstih veza republičke vlasti i lokalnih zajednica kako bi se bolje odgovorilo na potrebe građana, saopšteno je iz Narodne skupštine.

U saopštenju se navodi da je Mitrović upoznao Stevandića o lokalnim prilikama u Bijeljini i tom prilikom naglasio da Skupština grada ulaže velike napore u stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta i unapređenje kvaliteta života svojih građana.

Stevandić i Mitrović razgovarali su o unapređenju saradnje između Narodne skupštine Republike Srpske i Bijeljina, te o načinima unapređivanja saradnje i sa ostalim lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

U saopštenju se dodaje da je Stevandić najavio da će slične susrete sa lokalnim predstavnicima imati i u budućnosti.