Fudbalski klub „Borac“ pokrenu je humanitarnu akciju za djevojčicu Saru Vujinović, kćerku navijača Darka Vujinovića, koji je preminuo prije godinu dana.

-Prije godinu dana napustio nas je Darko Vujinović, Borčevac od glave do pete, ali sjećanje na njega ne blijedi. U amanet nam je svima ostavio da vodimo brigu o njegovoj Sari i da joj se nađemo pri ruci šta god joj zatreba. Uz Saru je uvijek, šta god zatreba i fudbalski klub “ Borac“, ali i čitava Borčeva sportska porodica, pa smo se ponovo latili zajedničkog posla – poručili su iz ovog fudbalskog kluba.

Dodaju kako svi oni koji su sa Darkom drugovali i koji su sa njim proveli godine gledajući „Borac“ u svim sportovima pokrenuli, akciju prikupljanja novčanih sredstava za postavljanje fasade na kući u kojoj Sara živi.

-Fudbalski klub „Borac“ svoj doprinos daće donacijom dijela prihoda od prodatih ulaznica za utakmicu protiv fudbalskog kluba „Sarajevo“, koja će biti odigrana u srijedu, 18. oktobra sa početkom u 19.00 časova na Gradskom stadionu – dodaju iz „Borca“.

Pozvali su sve ljude dobre volje da se odazovu ovoj humanoj akciji i još jednom da pokažu da su uz Saru.