Organizovati proteste na Dan žalosti i ignorisati monstruozno ubistvo mlade žene koja je trpila nasilje mogu samo bahati, nemoralni ljudi bez mrve empatije. To je slika i prilika Gradskog odbora SNSD koji se promoviše kao borac za Banjaluku i tobože građane Republike Srpske.

Poručio je ovo poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Nebojša Drinić koji se osvrnuo na, kako kaže, lažni patriotizam političkih protivnika koji se prema njegovim riječima bave samo jeftinim politikanstvom.– Maske su pale i svima je jasno da Vlado Đajić i Gradski odbor SNSD zamazuju oči javnosti za svoju nesposobnost da izgrade spomenik poginulim borcima i putem propagandne mašinerije pokušavaju da se predstave kao velike patriote, zabrinuti za budućnost Republike Srpske. O njihovim zabavama za maloljetnice i priredbama “hljeba i igara” dok zdravstveni radnici nemaju uplaćeno ni zdravstveno osiguranje, a pacijenti u Кliničkom centru ni najosnovnije, izlišno je i govoriti – kaže Drinić.Dodaje da javnosti republička vlast koju predvodi SNSD duguju odgovore na neka pitanja.Drinić pita gdje su bili samozvani patriote iz SNSD juče kad se borilo za imovinu grada?

– Gdje su bili kad smo pokušavali u Banjaluci da napravimo parkove? Zašto su čekali 20 godina da bi progovorili o spomeniku poginulim borcima tek kad su izgubili gradsku vlast – pita Drinić.

On kaže da je pitanja mnogo, a umjesto odgovora narod je dobio “opustošen budžet, uništenu privredu, školstvo, zdravstvo, tajkune kojima su popustile sve kočnice pa umnožavaju gradnju zgrada i uništavaju zelene površine”.– Mi ne odustajemo od svoje borbe i ideje da stanemo ukraj zlodjelima SNSD. Narod je naša snaga i biće to još jedna naša pobjeda – zaključio je Drinić.