Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, čestitao je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ministru, direktoru i saradnicima Dan Policije Srpske.

“Policija Republike Srpske je garant mira, stabilnosti i ustavnog poretka Srpske. Zahvaljujući pripadnicima Policije bezbjednost u Srpskoj je na zadovoljavajućem nivou. Bez organizovane i jake Policije nema ni stabilne Republike Srpske, koja je čuvar dejtonske BiH”, naglasio je predsjednik SPS-a.

Selak je rekao da se danas sjećamo i svih pripadnika MUP-a koji su svoje živote dali za Republiku Srpsku tokom odbrambeno – otadžbinskog rata, ali i u mirnodopskom periodu, tokom obavljanja službenih dužnosti.

“Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, ministru i saradnicima čestitam Dan Policije. Siguran sam da će pripadnici Policije nastaviti da obavljaju svoje zadatke sa dužnom pažnjom, vođeni idealima rodoljublja i pravde. Policija Srpske je jedna od najvažnijih institucija Republike Srpske, čuvar dejtonske strukture BiH i prava srpskog konstitutivnog naroda”, poručio je Selak.