Dvojica Banjalučana koja su juče provjeravala peticiju za opoziv gradonačelnika Banjaluke, te dokazali da se bez provjere može upisati nekoliko lica danas su pozvani u policiju, saznaje Blink.

Iako, kako tvrde nisu davali lične podatke, niti uradili išta što im zaposleni na štandu nisu dozvolili, danas ih je dočekala ova neprijetna vijest.

Uskoro opširnije.

Podsjećamo da je juče nastao video zapisi koji je šokirao mnoge Banjalučane.

– Sva imena koja sam dao su bila lažna, evo koliko su oni ozbiljni – rekao je ovo Banjalučanin koji je juče posjetio nekoliko štandova na kojima se sakupljaju potpisi za opoziv gradonačelnika i bez ikakvih provjera, upisao desetak ljudi.

– Mogu li upisati kćerku? A suprugu? A komšiju? Ima nas četvoro u kući. Mogu li ja moju Desanku? – pitanja su koja su dvojica Banjalučana postavljala aktivistima koji su prikupljali potpise, a odgovori su na sve bili – može.

Kako je to sve izgledalao možete pogledati u videu koji je objavio gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, te pokazao na koji način se dolazi do potpisa.

– Đajić ovako sprovodi peticiju! Možete potpisati koga god hoćete, a kažu da se potpisao i Alan Ford! Ovom metodom imaće više potpisa od broja stanovnika u Banjaluci! Ipak mu bolje ide kotlićijada… – komentar je gradonačelnika, za čiji se opoziv i sakupljaju potpisi.