Diana, princeza od Velsa bila je prva supruga budućeg britanskog kralja Čarlsa trećeg. 

Dana 31. augusta, 1997. godine Diana i njen ljubavnik, Dodi al-Fajed, napustili su pariski hotel Ritz dvadeset minuta nakon ponoći i vraćali se u svoj apartman. Nijedan od četiri putnika u automobilu nije nosio pojas. Vozeći velikom brzinom u želji da izmaknu paparazzima, vozač Henri Paul je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub tunela. Henri i Dodi su poginuli na mjestu nesreće. Princeza Diana umrla je bolnici.

Ne bi mi ovo pisali da je direktor UKC-a RS Vlado Đajić nije objavio da se ona pojavila ni manje ni više nego na Kočićevom zboru na Manjači.

Naime, Đajić je u objavi na društvenim mrežama izrazio posebnu radost što su se na zboru na Manjači pojavili princ Filip Karađorđević i kako se doktoru učinilo ,,princeza Diana”.

Na ovu Đajićevu objavu nizali se sarkastični komentari na društvenim mrežama.

– Nemoj tako, godinama se priča da je smrt iscenirana i da je živa. Doktor je riješio slučaj – jedan je od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama.

Kasnije su administratori stranice ,,Dr Vlado Đajić” uputili izvinjenje i njemu samom, ali i javnosti što su, dok je on bio na Manjači greškom napisali pogrešno princezino ime.

Radilo se ipak o živućoj princezi Danici Karađorđević.