Pravo ime Tonija je Antonije Bijelić. On je rođen u Beču 1973. godine, a potiče iz sela Šimići, koje se nalazi nekoliko desetina kilometara od centra Banjaluke.

Toni se školovao su Austriji, a veoma rano je ušao u svijet biznisa.

Imao je veliku ljubav prema automobilima, pa je upravo to pretvorio u posao koji mu je donio bogatstvo u kom danas uživa.

Kada je uplovio u vezu sa Draganom Mirković, a kasnije i brak, postao je poznat javnosti.

Oni su zajedničnim snagama u Beču izgradili imperiju.

Toni Bijelić je vlasnik nekoliko firmi u industriji automobilizma. Uspio je, čak, da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra. Većinu brendova koje posjeduje ovaj čovjek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.

Toni Bijelić već decenijama posjeduje i građevinsku firmu. Uz Draganu, vlasnik je i televizijske kuće ,”DM SAT”.

Prije 10 godina uspio je da kupi i dvorac “Ebenfurt” sa površinom od 12 hiljada kvadrata i imanjem veličine hektar i po. Nakon renoviranja ovo velelepno zdanje procjenjuje se na oko 50 miliona evra.

Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine kupio ogromnu vilu u Opatiji.

Takođe, posjeduje i vozni park od preko 5 miliona evra.

Kuvarica otkrila detalje iz dvorca u Beču

Kuvarica Dragane Mirković je godinama radila kod nje u Beču i nedavno je detaljno ispričala kako se pjevačica ophodila prema njoj, a i dan danas su joj neke stvari neshvatljive.

– Dolazila je kod nas u kuhinju i barabar s nama kuvala. Sve umije da radi, a kuva… Prste da poližete. Zna i tradicionalna srpska jela, a bogami, umije i da eksperimentiše. Zaista je divna, vrijedna, posvećena i nikoga ne gleda s visine iako bi mogla – otkrila je za Skandal.

– Mnogo mi je bilo žao kad sam prestala da radim za nju i Tonija, ali sam morala zbog preseljenja – istakla je Draganina kuvarica prije nekoliko godina.

Toni se, međutim, po svemu sudeći i poslije nekoliko godina ne odriče uspomena sa Draganom, iako ima novu partnerku koja je 15 godina mlađa. Na društvenim mrežama može se naći čitav niz objava od 2021. godine do danas u kojima postavlja fotografije sa Draganom, dijeli njene pkesme, postavlja njihove momente sa njenim kolegama itd, piše Blic.