Samo dan je trebalo da sekretar Skupštine grada, Igor Šukalo ponovo uzme bolovanje, nakon što je juče viđen na izložbi koja se dešavala u sklopu Muzeja sporta u dvorani “Borik” u Banjaluci.

To je potvrdio gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Nakon obilaska jučerašnje “naporne” izložbe, lijepo skockan i dotjeran sekretar Skupštine danas je opet otišao na bolovanje! Ostavio je na čekanju stipendije srednjoškolaca i studenata, besplatne građevinske dozvole i preko 170 akata koji već preko 70 dana čekaju njegovo “ozdravljenje” – istakao je Stanivuković.

Nije siguran, kaže, da “kičmu” za ovakvu bahatost, bezobrazluk i neodgovorno ponašanje prema Gradu i građanima ima on sam, jer ga dovoljno poznaje.

– Vrijeme će pokazati iskrenost skupštinske većine predvođene SNSD i da li će na narednoj sjednici smjeniti čovjeka koji se ovako ponaša! Zato ću zatražiti sjednicu Кolegijuma Skupštine u petak od 14 časova gdje će tema biti zakazivanje prijeko potrebne redovne sjednice, ali i njegova smjena koju ću pokrenuti! – istakao je Stanivuković.

Podsjećamo, Igor Šukalo je uzeo bolovanje nakon dešavanja u Skupštini grada kada je od strane Stanivukovića izgubio prostorije.