Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović krajem ovog mjeseca održaće tri koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra.Ulaznice za prvi i drugi nastup, 28. i 29. oktobara su već rasprodane, a povodom koncerta oglasili su se organizatori s nekoliko smjernica za posjetitelje.

Iz agencije su naglasili da će pri ulasku svaka osoba biti detaljno pregledana od strane zaštitarske kuće, nakon čega će biti evidentirana ulaznica putem skenera. Samo originalne i neoštećene ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mjestima će biti evidentirane i na taj način ćete moći ući na ulaz naznačen na ulaznici.

Organizatori su podvukli da je strogo zabranjeno krivotvorenje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje, a sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom ući u dvoranu.

Takođe, strogo je zabranjeno unošenje hrane, pića, oružja, bilo kakvih opijata kao i drugih opasnih supstanci i opasnih predmeta.Između ostalog, organizatori su napomenuli da će svi nedozvoljeni predmeti biti oduzeti prilikom detaljnog pregleda, piše Radio Sarajevo.

Iz Agencije su dodali da samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu biti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen i ukoliko neko bude primjećen da ne poštuje ovo pravilo biće odstranjen iz dvorane.