Tea Tairović će za 10 nastupa u Americi zaraditi 150.000 evra. Pjevačica je otišla na dvonedjeljnu turneju, koja je već mjesecima unaprijed rasprodata, a za samo jedan njen nastup organizatori su morali da izdvoje 15.000 evra.

Tairovićeva je dosad nastupila četiri puta, a kako navodi izvor, do kraja septembra očekuje je još šest koncerata.

Do sada je nastupila pred našim ljudima u Atlanti, Čikagu, Floridi i Majamiju. Za svaki od tih nastupa tražila se karta više, a organizatori su čak pitali i postoji li šansa da se turneja produži jer je interesovanje za Teu ogromno. I sama Tea se šokirala kada je vidjela koliko su diskoteke u kojima nastupa pune i koliko je naši ljudi tamo vole.

Kada je prošle noći na Floridi zapjevala pjesme s novog albuma, počela je da plače jer su svi uglas s njom pjevali “Ljubavnicu”, “Budalu”, “Balerinu”… Nije mogla ni u najluđim snovima da zamisli da ima toliko fanova u “obećanoj zemlji”, ispričao je izvor Pinka i dodao da je ipak morala da odbije produžetak turneje.

Nije bilo moguće da je produži zbog toga što je Tea do sljedeće godine u ovo vrijeme “rasprodata”! Odavno je dogovorila i nastup za Novu godinu, a doslovno svi vikendi su joj bukirani i po nekoliko mjeseci unaprijed.