Nastavljeno je uručenje doživotnih besplatnih kartica za javni prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina.

Našim najstarijim sugrađanima kartice je ponovo uručio gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima, koji je još jednom iskoristio priliku da naglasi kako su upravo ovi ljudi Banju Luku gradili svih ovih godina.

-Na nama je da im omogućimo sigurnu i dostojanstvenu starost. Osmjesi i tople riječi podrške koje svakodnevno dobijam od naših penzionera govore da činimo ispravnu stvar, ma kako god to neko htio da predstavi. Njihovi savjeti i iskustvo su nešto što me često inspiriše kada promišljam o tome šta još možemo da učinimo – kazao je gradonačelnik.

Poručio je kako su odavno prestali brojati koliko je naših sugrađana obuhvaćeno svim  mjerama.

-Jedna u nizu je i podjela doživotnih kartica za javni prevoz, te je to samo znak da i u narednom periodu nastavljamo još snažnije i jače, za sve nas, za našu Banju Luku. Podsjećamo, krajem aprila je počela podjela karata za besplatan prevoz za penzionere i lica starija od 65 godina – napomenuo je Stanivuković.

Podsjetio je da svi sugrađani koji pripadaju ovim kategorijama stanovništva zahtjev za dobijanje svoje doživotne besplatne karte za javni prevoz mogu da predaju u prostorijama bivšeg Vojnog odsjeka, Udruženja penzionera grada Banja Luka u Grčkoj ulici, ali i u prostorijama svih mjesnih zajednica.