-Mi nijednu odluku po pitanju parkinga i da hoćemo ne možemo da donesemo u ovom trenutku zbog objektivnih razloga sa službenim glasikom. Dok ne objavimo odluku u Službenom glasniku, na snazi ostaje trenutna odluka.

Rekao je ovo gradonačelnik, Draško Stanivuković komentarišući pitanje parkinga.

-Kada dođe vrijeme za neke druge odluke po pitanju parkinga a to može biti za tri, pet do sedam dana, svakako da ćemo balgovremeno obavijestiti javnost. Dok ništa od novih odluka ne donesemo, građani imaju pravo da se besplatno parkiraju. Bićemo dovoljno odgovorni da kažemo narodu da ćemo od određenog datuma naplaćivati parking i da će naši organi vršiti kontrolu i sankcionisati. U ovom trenutku, odluka je da je parking besplatan – kazao je gradonačelnik.

Dodao je kako su prošle pune dvije sedmice otkako gradska administracija poziva SNSD da urade nešto za dobrobit našeg naroda.

-Očekujemo naredne sedmice neke pomake kada je riječ o Službenom glasniku. Tražimo nekakvu alternativu, sistematizaciju, mijenjamo način funkcionisanja Stručne službe Skupštine Grada. Dotada, ovo stanje je na čekanju, a kada dođe do promjena, koje mogu da se dese i naredne sedmice, kada očekujemoda ćemo prevazići problem objavljivanja u Službenon glasniku i kada vjerujemo da ćemo odluku o parkiranju oglasiti u Službenom glasniku Republike Srpske.