Skoro svi uhapšeni u policijskoj akciji „Omerta“ su poznati policiji ili po krivičnim djelima vezanim za narkotike, ili zbog nasilničkog ponašanja, potvrđeno je za Srpskainfo.

Kako Srpskainfo saznaje u akciji „Omerta“ uhapšeni su Aleksandar Miletić, Marinko Damjanović, Boris Grujić, Nemanja Kerezović, Aleksandar Antonić, Nemanja Milinović, Mladen Gajić, a Saša Kresojević je odranije u pritvoru.

– Meta ove akcije su bili i Anđelo Miletić, Slobodan Stanković i Vidan Prole, ali su oni izbjegli hapšenje. Za Miletićim i Stankovićem je odranije raspisana potjernica, dok će za Prolom biti raspisana danas – rekao je izvor Srpskainfo.

On je pojasnio da su braća Anđelo i Aleksandar Miletić osuđeni zbog brutalnog napada i pokušaja ubistva Siniše Blagojevića.

– Marinko Damjanović je takođe hapšen u februaru ove godine zbog droge, Kerezović je privođen zbog nasilničkog ponašanja. Ostali uhapšeni su takođe privođeni zadnjih mjeseci – rekao je izvor Srpskainfo.

Načelnik PU Banjaluka  Đurica Vukelić rekao je da je tokom akcije oduzeto ukupno 1,6 kilograma kokaina i oko 400 grama marihuane.