Komisija za izbor i imenovanje direktora „Aerodorma RS” završila je svoj posao i proslijedila Nadzornom odboru prijedlog za imenovanje nove uprave tog javnog preduzeća.

U Komisiji za izbor i imenovanje saznajemo da na čelu javnog preduzeća ostaje stara uprava, odnosno onaj kadar koji je do sada bio u statusu vršioca dužnosti direktora. 

– Naš je prijedlog da oni ostanu na čelu preduzeća u novom mandatnom periodu. Za direktora Aerodoma predložena je Natalija Trivić, dok su za tri izvršna direktora predloženi Vesna Mirjanić, Njegoš Đukić i Dragiša Dakić. Svi oni su bili u statusu v.d. direktora   – kazali su „Glasu Srpske” u Komisiji za izbor i imenovanje direktora Aerodroma RS.

Takav prijedlog proslijeđen je juče Nadzornom odboru javnog preduzeća, koji može stav komisije potvrditi ili ipak odbiti.

Za poziciju direktora Aerodroma RS prijavio se i bivši direktor Zoran Injic, ali kako saznajemo on je odustao, te je konkurisao za izvršnog direktora za operativno pravne poslove ARS ali ni za tu poziciju nije dobio zeleno svjetlo Komisije za izbor i imenovanje uprave Aerodroma RS.