Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će u nedjelju 31. marta u vremenu od 10.00 do 14.00 časova doći do obustave saobraćaja u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Trga srpskih vladara (od Gradske uprave) do Bulevara cara Dušana, zbog aktivnosti u sklopu obilježavanja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa iz smjera sjevera iz Ulice kralja Petra I Karađorđevića desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit (Ulica Krajiških brigada) do kružnog toka, Bulevar cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi saobraćaju registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.