Nikola Rokvić već 24 dana pješači do Grčke, do Egine, što predstavlja misiju u sklopu njegove fondacije “Porodica”, a njegov prvi cilj jeste obnova Odeljenja dječje onkologije.

Pjevač je danas podijelio lijepe vijesti i otkrio da je skupljen potreban novac za ovu ustanovu, ali on tu ne planira da stane.

-Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije – poručili su Bojana i Nikola danas, na Međunarodni dan porodice, na društvenoj mreži Instagram.

Tim povodom Bojana se danas uživo uključila u emsiju televizije Prva, “150 minuta”.

-Prikupljena su sredstva za dečiju onkologiju, kupuju se aparati i renovira se deo terase. Došli smo do cilja, pre cilja. Nikola je presrećan, jako smo srećni i zahvalni i ovom prilikom se zahvaljujem svim ljudima koji su učestvovali, pojedincima, kompanijama, svima onima koji su nam omogućili da tako brzo dođemo do tog cilja -rekla je Bojana.

-Ono što bih napomenula i što je važno jeste da tu nije kraj, ovo je samo početak. Sredstva koja se dalje prikupljaju će ići Dečijoj onkologiji u Nišu, a nadamo se da će biti i novih ciljeva i sredstava – potvrdila je Bojana Barović, prenose Nezavisne.