Obavještavamo vas da će u srijedu, 18. oktobra 2023. godine, biti izvođeni radovi u ulicama Vuka Karadžića (Trn) i Dr Vojislava Đede Kecmanovića (Starčevica).

Kao što smo juče najavili, u Ulici Petra Mećave u tom dijelu Lauša vode neće biti od 8 do 18 časova.

Jutros je počela i rekonstrukcija cjevovoda profila 150 mm, koji se nalazi između ulica Žarka Zgonjanina i Branka Koščice u naselju Kočićev vijenac, pa će doći do prekida u vodosnabdijevanju danas od 9 časova do četvrtka, 19. oktobra 2023. godine, do 24 časa. Bez vode će ostati ulice Trla, Žarka Zgonjanina i 1.300 kaplara.

Dvije cisterne s vodom za piće biće obezbijeđene za osnovne potrebe stanovništva i nalaziće se u ulicama Žarka Zgonjanina na broju 7 i 1.300 kaplara na broju 3. Cisterne će ostati na navedenim lokacijama do normalizacije vodosnabdijevanja, koje se očekuje u petak, 20. oktobra 2023. godine.

Ekipe “Vodovoda” radiće na Gašića vrelu i u Bočcu, a zbog jučašnjeg nestanka struje u pumpnoj stanici cijeli plato Manjače je bez vode. Normalizacija se očekuje tokom dana.

U periodu izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih ulica i naselja. Poštovane potrošače molimo za strpljenje i razumijevanje.