FK Naprijed je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu stolica na tribinama koje su potrebne stadionu ovog kultnog banjalučkog kluba.

Nakon što je pročitao informaciju u javnosti akciji se priključio odbornik u Skupštini grada Banjaluke Socijalističke partije Srpske  – SPS-a Darko Milošević koji je razgovarao sa kolegama odbornicima, poslanicima stranke u NSRS, kao i delegatom u Vijeću naroda, te su dogovorili da će na simboličan način podržati ovu akciju.

-Ulaganje u sport za SPS nije nikakav trošak, već investicija. Stvaranjem kvalitetnih sportskih sadržaja za našu djecu manje ćemo u budućnosti izdvajati za bolnice i liječenja usljed raznih bolesti koje nam donosi moderno vrijeme uzrokovanom stalnim sjedenjem pred telefonima i računarima… Ovo jeste simboličan, ali itekako važan gest. Svi moramo dati dio sebe u ovakve aktivnosti kako bi smo imali zdrave generacije u budućnosti, rekao je Milošević.

Akcija prikupljanja sredstava trajaće od 5.8.2023. sve do 5.10.2023. godine.

Milošević dodaje da će i u nardnom periodu kroz Skupštinu djelovati na poboljšanju uslova u sportu.

-Profesionali sport je značajno podržan, naša preokupacija će biti nastavak djelovanja na što više sadržaja za rekreativni sport, koji će biti dostupan većem broju ljudi i na taj način omogućiti više fizičke aktivnosti većem broju naših sugrađana. Pozivam sve kolege iz Skupštine, ali i privrednike i građane da se uključe u ovu hvale vrijednu akciju, zaključuje Milošević.

Miloševiću su se priključili odbornici SPS-a u Skupštini grada Banjaluka Saša Kondić kao i Dragan Strika, ali i poslanici SPS-a u NSRS Maksim Skoko, Milan Milaković i Tamara Damjanović, te delegat u Vijeću naroda Dragutin Škrebić.