Poslije pobjede u Gradačcu protiv KIK „Zmaj“ (84:72) igrače Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ očekuje novi susret u šampionatu BiH košarke u kolicima. Ovog puta će odigrari susret iz prvog kola sa ekipom KIK „Sana“ iz Sanskog Mosta. Ovaj duel je na rasporedu sutra (srijeda) u sportskoj dvorani „Obilićevo“ sa početkom od 14.30 časova.

– Prije svega želio bih da pohvalim ekipu za pobjedu u derbiju u Gradačcu i da im se ovom prilikom zahvalim za najljepši rođendanski poklon koji su mi mogli dati. Svi znamo da je uvijek teško igrati sa „Zmajem“ koji nam je ovo sezone nanio po nas bolan poraz u finalu NLB lige u Ljubljani. Sada se nadam da će pružiti dobru partiju i protiv narednog protivnika iz Sanskog Mosta i da će doći do novog prvenstvenog trijumfa – rekao je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.

I kapiten višestrukih šampiona BiH iz Banjaluke Biljana Nedić vjeruje u još jedno slavlje.

– Pobjedu protiv uvijek neugodnog „Zmaja“ stavili smo već „ad akta“. Sada smo potpuno fokusirani na duel sa „Sanom“ i vjerujemo da možemo doći do novih prvenstvenih bodova – istakla je Biljana Nedić.