Spektakularan doček košarkaša Srbije održan je sinoć, a njima se pridružio i najveća zvijezda srpske košarke Nikola Jokić, koji nije bio na Svjetskom prvenstvu.

Beograd je na fantastičan način dočekao srebrne košarkaške sa Svjetskog prvenstva, zlatne basketaše, te Novaka Đokovića, koji je osvojio US Open i tako povećao rekord na 24 Grand Slam titule. Bila je to nezaboravna noć za sve koji su stigli na proslavu, a onda su se srpski sportisti zaputili u noćni klub “Nacionalna klasa” na Ušću. Tu im se pridružilo potpuno neočekivano ime.

Iako nije nastupao na Svjetskom prvenstvu jer, kako je saopšteno, nije bio u stanju mentalno izdržati pritisak, najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić pojavio se u pratnji svoje supruge. Uslijedilo je slavlje do kasno u noć. Kamere su snimile Jokića kako bez majice pleše i slavi uspjeh svojih saigrača.

Kada je sama proslava u pitanju, najuspješniji teniser svih vremena Novak Đoković je poručio kako nijedna nacija na svijetu nema duh kakav imaju sportisti iz Srbije. I Đoković je bio u noćnom klubu u društvu Jokića.