Uveliko se bliži 21 čas i početak velikog finala Evrovizije koja se ove godine održava u Malmeu, a stanje na kladionici, nije baš najbolje, makar za Srbiju i Teya Doru.

Iako, kladionice i nisu baš najmerodavnije kada je stanje i potencijalni pobjednik u pitanju, ipak stvaraju određenu dozu pritiska i na publiku, ali i na izvođače.

Ako je sudeći po brojkama i kvotama, pobjednik je, bez svake moguće konkurencije – Bejbi Lazanja, predstavnik Hrvatske. On već gotovo mjesec dana ne silazi sa prvog mjesta, a kladionice mu daju 42 posto šansi da odnese trijumf.

Ispod njega se nalazi predstavnica Izraela sa 19 posto šansi za pobjedu, koja je naglo skočila nakon drugog polufinala u kojem je učestvovala, a nakon nje Švajcarska, Francuska i Irska.

S druge strane, za Srbiju i Teya Doru, kladionice i nemaju baš neke lijepe vijesti, jer je ona na listi pretposljednji, tačnije dvadesetpeta.

Hrvati već slave pobjedu

Inače, mediji u Hrvatskoj već slave Lazanjinu pobjedu, pa su najavili čak i kako će ga dočekati. Naslovi u njihovim medijima uglavnom su “Bejbi Lazanja večeras ide do pobjede”, prenosi Telegraf.rs.