Kako da parkiramo za Ogija, kad ste sve pregradili, pisali su jutros našoj redakciji, ogorčeni Banjalučani, potkrijepivši to fotografijama sa parkinga kod stare autobuske stanice.

Kako da parkiramo za Ogija? Parkirati nije moguće!

Pola parking mjesta kod stare autobuske stanice nije jutros u funkciji. Zna li neko zašto?

Jutros su me vratili sa parkinga, kažu da se nešto radi na parkingu?

Ovo su samo neka od pitanja, koje su banjalučani jutros postavljali putem društvenih mreža, i kao upite redakciji Banjalučke hronike, naglašavajući da je ovo novi udar na vozače koji ionako kubure sa nedostatkom parking mjesta u gradu na Vrbasu.

U Autoprevozu su nam potvrdili da parkiranje nije moguće na jednom dijelu parkinga na staroj autobuskoj stanici.

-Trenutno izvodimo radove na preuređenju jednog dijela parkinga kod stare autobuske stanice. Radi se na postavljanju određenih instalacija, pa selektivno dio po dio parkinga zatvaramo kako bismo radove obavili u što kraćem roku, jer želimo da parking bude po svim evropskim standardima i sa postavljenim video nadzorom. Radovi će trajati narednih desetak dana, zato samo malo strpljenja, biće brzo sve gotovo, kazao je u telefonskom razgovoru za našu redakciju Sladomir Đurić direktor Autoprevoza.

Dodaju da će parking kod stare autobuske stanice još neko vrijeme biti besplatan, te da će građani biti obavješteni o naplati, a to će se desiti nakon što se potpiše ugovor sa Gradom Banjaluka.