Narodni poslanik Nebojša Drinić već je pokazao pjevačko umijeće na koncertima Ansambla “Banjalučka svita” koje redovno prati i podržava.

Prije sinoćnjeg nastupa na Festivalu uličnih svirača “Trotoart” pozvao ih je i u jednom banjalučkom lokalu održao zdravicu.

Zdravica je utkana u našu narodnu svijest kao blagodarenje, kao izraz bratske ljubavi, kao simbol čestitosti i poštovanja. Zato sam htio prije nastupa, u duhu naše bogate tradicije, da zdravicom pozdravim članove “Vrbaske svite” i poželim im srećan nastup.
Rukovodilac Ansambla “Vrbaska svita” Predrag Simišić kaže da je Drinić čest gost ovog muzičkog sastava u Boriku gdje imaju probe i uvježbavaju pjesme.

Nebojša Drinić je prijatelj našeg ansambla koji nam pruža veliku podršku u radu, pomože nam kad god je u prilici, a voli i da zapjeva sa nama, rekao je Simišić.
U okviru druženja uz piće pjevušila se pjesma “Puno mi je srce Banjaluke” koju je Banjalučkoj sviti poklonila književnica Neda Gavrić, a muzički aranžman uradio profesor Predrag Simišić.
“Gdje se prva čaša pila svaka se dobra sreća vila i među nama desila, danas i vazda, ako bog da”, zdravica je kojom je Drinić Banjalučkom ansamblu poželio uspješan nastup na “Trotoartu” i svim predstojećim koncertima.