Rad rađa ideje, nerad ludosti. Кako drugačije nego ludošću definisati izjavu Vlade Đajića, direktora Кliničkog centra koji ne rješava probleme bolesnih ljudi, nego se po cijeli dan bavi gradom Banjalukom , kaže poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić.

On smatra besmislenim Đajićev prijedlog da Grad penzionerima umjesto kartica za besplatan prevoz uplati po 30 КM.

-Narodski rečeno s koje kruške je Đajić pao kad predlaže da penzioneri odluče hoće li se voziti taksijem ili vlastitim automobilom? Zna li on da 90 odsto penzionera jedva sastavlja kraj s krajem, a kamoli da ima auto, ističe Drinić.
Podsjeća da je politika Đajićevih stranačkih kolega dovela penzionere do prosjačkog štapa.

-Za Đajića i pojedine pripadnike SNSD-a Republika Srpska je krava muzara. Više od 20 godina bogatili su se preko leđa naroda. Zato se mnogi penzioneri hrane po javim kuhinjama, tvrdi Drinić.
Dodaje da je Banjaluka jedina lokalna samouprava koja odgovorno i sistemski rješava probleme svih kategorija.

-Podijelili smo kartice za besplatan prevoz penzionerima. Obezbijedićemo kartice prijateljstva na osnovu kojih će naši najstariji sugrađani kupovati hranu, lijekove i sredstva za higijenu po nižim cijenama. Dok Đajić smišlja sitne pakosti i snima filmove u glavi o penzionerima u taksiju, mi rješavamo životne probleme, zaključio je Drinić.