Na sastanku predsjednika Republike Srpske i lidera SNSD Milorada Dodika i srpskog člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović s rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a Teslić zaključeno je da se Dalibor Panić povuče sa pozicije predsjednika OO stranke jer njegova angažovanost na poziciji generalnog sekretara Vlade Republike Srpske traži maksimalnu posvećenost.

Dodik je dao podršku da odbornik SNSD-a Radislav Đurić preuzme rukovođenje strankom jer je pokazao spremnost da radi na jačanju stranačke organizacije.

“Očekujem da Opštinski odbor u što kraćem roku to i sprovede kroz stranačke organe. Na sastanku je definisano da je glavni cilj SNSD-a da u narednom periodu ostvari puno jedinstvo stranke, te da zajedno s koalicionim partnerima ostvarimo pobjedu na lokalnim izborima, posebno za poziciju načelnika. Sadašnji načelnik samo paradira i nije uradio ništa za građane Teslića”, poručio je Dodik na društvenoj mreži X.

Sastanku je prisustvovao i v.d. direktora Šumskog gazdinstva “Borja” Goran Jović.

Dodik je naveo da je zatražio od svih prisutnih da se posvete stabilizaciji tog i drugih javnih preduzeća bitnih za razvoj Teslića.