Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan


Možete se osjećati malo introspektivno danas i odlučite da idete ukorak sa ostalima, pomahnitalim tempom. Vi ste pažljiva osoba sa velikim duhovnim vrijednostima. Razumljivo je da se ponekad osjećate obeshrabreno usljed svih situacija koje se dešavaju u društvu. Ne dopustite da vas to sputava. Pokušajte da se umjesto toga fokusirate na sebe i svoju sreću.

Bik


Ljudi očekuju dosta od vas, kako na poslu tako i kod kuće. Ovo je vrijeme kada treba da budete sebični i zadržite vrijeme koje imate za sebe. Ako pokušate da udovoljite željama drugih, žrtvovaćete svoje vrijeme i svoje želje. Da biste mogli istinski da uživate u vremenu provedenom sa drugima, zapamtite da morate da ispunite prvo svoje potrebe.

Blizanci


Možda osjećate jaku potrebu da pobjegnete od svega, ali gdje biste otišli? Nemir koji osjećate može biti odgovor na sav pritisak koji trpite. Društveni zahtjevi, radne obaveze i potrebe porodice mogu vas vući do tačke pucanja. Možete da isključite telefon danas, spustite roletne i uživajte u nekoj dobroj knjizi.

Rak


Uživate u dobro organizvanom i urednom domu. U vašem umu, čistoća je ravna pobožnosti. Danas ćete se možda uplašiti kada vidite u šta se pretvorio vaš dom. Došlo je vrijeme za čišćenje, pranje i ribanje. Uradite to sami, nemojte tražiti pomoć od drugih ukućana. Bićete prijatno iznenađeni koliko će vam to vrijeme provedeno u spremanju značiti da malo razbistrite glavu.

Lav


Danas ćete se osjećati malo loše. Niste umorni, samo ste iscrpljeni od napora koji ste ulagali na posao u posljednje vrijeme. Ovo je znak stresa i indikator je da vam je stvarno potreban slobodan dan da se isključite iz svega. Zaboravite na posao koji ste planirali za danas. Opustite se, sve što ne završite danas, zapamtite da može da se uradi i sutra. Uzmite slobodan dan, potreban vam je.

Djevica


Danas je dan za kućne poslove. Zanemarili ste svoj dom u posljednje vrijeme i sada je pravi trenutak da to nadoknadite. Sredite malo kuću, smanjite prenatrpanost i oragnizujte se. Ako ste ambiciozni, možete čak i da se oprobate malo u kuvanju. Zašto ste inače skupljali sve one recepte? Uživaćete u rezultatu na kraju dana, kada sve dovedete u red i date sebi malo oduška.

Vaga


Danas se osjećate romantično i strastveno. Ako se pojavi neki razdor između vas i vaše voljene osobe, sada je pravi trenutak da to premostite. Zašto je ne izvedete na večeru u restoran? Možda je to upravo ono što vam je potrebno da biste ponovo razbuktali strast. Vi je sigurno dovoljno imate, treba samo da je probudite i u partneru.

Škorpija


Prilagođavate se promjenama oko vas koliko brzo možete. Možda ćete se činiti malo odsutnima ljudima oko vas, ali to je samo zato što vam je sva snaga usmjerena na prilagođavanje. Za sada ne brinite previše o tome da udovoljite drugima. Već imate previše toga na umu. Moraće da nauče da budu strpljivi i da vas sačekaju.

Strijelac


Intuicija i mašta su vam danas na vrhuncu. Nemojte se iznenaditi ako vas spopadne poriv da pišete ili slikate. Čak i ako nemate svu potrebnu opremu, bacite se na posao. Podsjetnik nabrzinu napisan može se lako pretvoriti u nešto veće kasnije. Ono što je bitno je da danas počnete. Velika vjerovatnoća je da će iz svega toga ispasti nešto predivno.

Jarac


Dobro došli nazad. Toliko ste bili zaokupljeni svojim egzistencijalnim pitanjima u posljednje vrijeme da ste zaboravili na sadašnjost i ono što se dešava tačno ispred vas. Sada ste prisebniji, možete da uživate u momentu, u svom svakodnevnom životu i u onim malim stvarima koje čine život ljepšim.

Vodolija


Možda ste malo nesigurni i ne znate u šta da vjerujete trenutno. Vaš um je prepun pitanja i protivrječnosti. Pokušajte da prihvatite činjenicu da pronalaženje svrhe života može da potraje čitavu vječnost. Niko od vas ne očekuje da imate odgovore na sva pitanja – pa zašto bi i morali? Opustite se i uživajte u momentima provedenim sa dragim osobama. Možda otkrijete da je to upravo ono što vam je falilo.

Ribe


Možete biti opsjednuti pronalaženjem prave svrhe u životu. Iako možda ne želite to da priznate, ove misli vam se motaju po glavi već duži period. Pokušajte da ne budete toliko opterećeni time. Prihvatanje i saznanje tako nečega može da potraje čitav vaš život i zahtijeva dosta pažljivog razmišljanja i posmatranja. Pokušajte da se fokusirate na sada, uživajte u momentima koje vam život nudi. I možda i nađete odgovor koji ste tražili.