Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Nedostaje vam emotivna podrška, potisnite sujetu i pokažite svoja iskrena osjećanja pred bliskom osobom. Ponekad nije lako ostvariti pozitivne rezultate, ali sve se svodi na dobro planiranje i na precizne poteze. Važno je da se dobro zaštitite od negativnih uticaja.

Bik

Voljena osoba ima različite prigovore na vaše ponašanje. Razmislite o svojim propustima i nemojte ignorisati nečiju opomenu. Potrebno je da kontrolišete svoje loše navike, nema razloga da se ističete pred osobom koja ima drugačija poslovna mjerila. Prijaće vam aktivan odmor i više sati čvrstog sna.

Blizanci

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Rak

Važno je da se osjećate prijatno uz voljenu osobu. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.

Lav

U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Prijaće vam više sati dobrog sna, opustite se.

Djevica


Razmislite o svojim individualnim potrebama i kako ih možete uskladiti s potrebama voljene osobe. Otvoren razgovor o očekivanjima može unaprijediti vašu vezu. Posvetite se individualnim zadacima i radu na ličnom usavršavanju. Razgovarajte s nadređenima o svojim profesionalnim ciljevima i postavite realne korake ka ostvarenju istih. Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje.

Vaga

Pokažite razumijevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer prije ili kasnije to će vam se vratiti. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Škorpija

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Dovoljno ste umješni da prevaziđete iznenadne komplikacije. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Strijelac

Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Nudi vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da provjerite nove informacije. Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

Jarac

Partner ne obraća pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke tajne planove. Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Vodolija

Sve češće počinje da vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Izbjegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Ribe

Partner vješto prikriva dio istine. Ponekad nije lako dokazati istinu, čak i kada su sve prednosti na vašoj strani. Nema potrebe da optužujete druge za lošu procjenu. Potrudite se da pravilno korigujete svoje ponašanje u skladu sa zajedničkim interesima. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.