Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Ako dođete u kontakt sa svadljivim pojedincima, izbjegnite bilo kakve rasprave pa će vas brzo pustiti na miru. Ne prepuštajte se naglim reakcijama, ma koliko vam je dosta nekog trpiti. Sutra ćete ipak biti objektivniji i smireniji. Na ljubavnom planu proživljavate uzbuđenje i nemir – neko privlačan vam se vrzma po glavi.

Bik

Otvoreni ste za nova iskustva i prilagodljivi za usvajanje novih ideja. Neki će zbog posla krenuti na put pa ćete jutro provesti u pakovanju kofera. U ljubavi ćete biti odlučniji i preuzeti stvari u svoje ruke. Strasti će se zahuktavati pa će mnogi uploviti u novu ljubavnu vezu ili shvatiti da je pred njima partner s kojim je moguća ozbiljna veza.

Blizanci

Iskazaćete zavidno znanje na radnom sastanku pa će se i vaši šefovi više oslanjati na vas. Mogli biste nedovršene poslove nositi kući i raditi u kasnim večernjim satima. Mnogi od vas povući će odlučujuće poteze u vezi s ulaganjem u stan, selidbom ili pronalaženjem novih izvora zarade. Bitno je samo da ne brzate s odlukama.

Rak

Svojom tolerancijom i srdačnošću pridonijećete boljem poslovnom ugođaju i uspješnijoj saradnji. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo i spretno nadoknaditi sve zaostatke. U ljubavi budite otvoreniji, kako bi partner znao na čemu je s vama. Iskomunicirajte ono što vas muči, šta osjećate i priželjkujete.

Lav

Mogli biste idealizovati osobu koja vam se sviđa i bježati u snove od stvarnosti. Ako ste u tajnoj vezi, pazite kome se povjeravate, jer biste nekome mogli dati povoda za ogovaranje. Ako planirate susret s rodbinom, nečije ponašanje ići će vam na živce pa pazite da se razgovor i susret ne pretvore u međusobna predbacivanja.

Djevica

Ako u ljubavnom životu bude bilo neugodnosti, imate snage sve okrenuti u svoju korist povećanim optimizmom i samopouzdanjem. Zato ne odustajte pred prvom većom preprekom. Mnoge stvari, koje su visile u vazduhu, sada će se prizemljiti i ponuditi vam mogućnost izbora. Kažite partneru šta vas sve tišti i šta vam smeta.

Vaga

Moguće su svađe ili tračevi koji će vas uznemiriti. Ogradite se od zlonamjernih pojedinaca i ne dopustite da vas uvuku u rasprave. Kako biste izbjegli veliku potrošnju energije i nerava, isplanirajte sve unaprijed. Ne propustite da se javite osobama koje dugo niste vidjeli i koje to od vas očekuju. Pripazite na zdravlje, posebno na osjetljivu probavu.

Škorpija

Težićete obrazovanju, putovanju i boravku u inostranstvu ili se aktivnije baviti radom na sebi. Zanimaće vas duhovne tehnike koje smiruju duh i uravnotežuju emocije. U ljubavi ćete ostavljati utisak odlučne osobe, a vaše akcije će polučiti željeni i brzi uspjeh. Ako imate partnera u inostranstvu, najaviće vam svoj dolazak.

Strijelac

Zaokružićete jedno razdoblje i staviti tačku na ono što je ostalo iza vas. Teže ćete podnositi krupne promjene, kao što su dolazak novog šefa ili prelazak na drugo radno mjesto. Pustite da se situacije odvijaju spontano, neće vam naštetiti. Platite račune, podmirite dugovanja i ne trošite iznad svojih mogućnosti.

Jarac

Poslovna zbivanja mogla bi zasjeniti odnose s ukućanima. Biće vam važnije ono što se događa na poslu i kako se kolege odnose prema vama, nego zbivanja kod kuće. Vaše poimanje rada i odgovornosti razlikovaće se od stava nekih poslovnih saradnika pa nisu isključene razmirice i otvorene netrpeljivosti.

Vodolija

Iako ćete često mijenjati raspoloženja, intuicija će vam biti besprijekorna. Nepogrešivo ćete otkrivati tuđe namjere, a posebnu pronicljivost iskazivaćete u poslu. Manje emocionalne neprilike ili partnerova prezaposlenost neće narušiti sklad odnosa. U večernjim satima jedno drugom ćete prepričavati dnevna zbivanja.

Ribe

Uspjeh u poslu zavisiće od vas. Preuzećete inicijativu i odlučno se postaviti u jednoj situaciji. Zahvaljujući takvom nastupu, dogodiće se ono što priželjkujete. Privlačićete pažnju drugih zbog svog šarmantnog nastupa. Ako želite nekoga osvojiti ili pridobiti za neki cilj, danas je pravi dan za takve akcije.