Ovan


Ako želite da ostvarite svoje poslovne ciljeve, potrebna vam je nečija podrška ili posredovanje. Nemojte očekivati nemoguća rješenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom.

Bik


Jasno vam je da sve ima svoj “vijek trajanja”, ali uporno insistirate na stvarima koje su prevaziđene. U susretu sa saradnicima, uzaludno pokušavate da promijenite nečije mišljenje i ponašanje. Prihvatite poziciju u kojoj se nalazite. Partnerovo nerazumijevanje na vas djeluje obeshrabrujuće, reagujete osjetljivije nego obično. Uljepšajte svoje raspoloženje na neki od načina koji su vam lakše dostupni.

Blizanci


Neko vam jasno daje do znanja da sve ima svoju cijenu. Potrudite se da pravilno zaštitite poslovne interese i da sačuvate svoju poziciju u krugu saradnika. Loš dijalog prihvatite kao novu lekciju o poslovnim odnosima. Ne želite previše da pričate o svojim osjećanjima, prija vam nečije intimno društvo i potreba da vam iskreno ugodi.

Rak


Imate ambiciozne planove i potrebu da ostvarite zapaženu ulogu. Međutim, vaš uspjeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema potrebe da se ponašate previše nametljivo i zahtjevno u društvu saradnika. U emotivnom smislu, bolje je da prihvatite poznatu situaciju. Ulazak u neku “zabranjenu zonu” ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom, može da vas razočara na neočekivani način.

Lav


Očekuju vas interesantni susreti, obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno, da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima u različitim pravcima. Sve je moguće kada imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje, nastavite sa provjerenom taktikom.

Djevica


Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu u presudnom momentu. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu. Važno je da osjetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvijek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

Vaga


Neko iznenada remeti vaše poslovno-finansijske planove i ignoriše vaše primjedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite ružne posljedice. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmjerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namjere.

Škorpija


Ukoliko ste dovoljno snalažljivi ili brzi u poslovnoj akciji, očekuje vas uspjeh na različitim stranama. Pokažite svojoj okolini da posjedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspjeh. Privlači vas nova “emotivna igra”, upotrijebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.

Strijelac


Djelujete samouvjereno i računate na iskrenu podršku bliskih saradnika. Umijete da organizujete zajedničku akciju ili da napravite pravilnu raspodjelu poslovnih uloga i interesa. Očekuje vas uspjeh u robno-novčanim razmjenama. Dopada vam se ono što je “nedostižno” ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite neki “ljubavni signal”.

Jarac


Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Rizik prepustite drugima i izbjegavajte sumnjive poslovno-finansijske ponude. Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite svoju pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći koja vas prati.

Vodolija


Ukoliko vas neko nagovara na poslovno-finansijski izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posljedicama. Neko može da razotkrije vaše tajne namjere pa ne budite naivni ili brzopleti. U ljubavnim očekivanjima, kao da stalno idete za korak ispred svog partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu.

Ribe


Obratite pažnju na različite informacije koje imaju praktično značenje, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namjere. Ponekad treba djelovati dovoljno brzo i bez suvišnog taktiziranja. Nema razloga za nametljivost pred bliskom osobom. Uživajte u stvarima koje odgovaraju zajedničkom afinitetu i ukusu. Oslonite se na svoju intuiciju i osjećanja.