Ovan


Postaćete zatvoreni prema okolini i umjesto da pričate o onome što osjećate, uporno ćete ćutati i trpiti ono što ne bi trebalo. Privući će vas osoba koja vam zbog svoje nepovjerljivosti ili nekog drugog razloga nije spremna dati svoje srce. Zasad joj budite samo prijatelj. Ukoliko budete insistirali na dubljem odnosu, odbićete je od sebe.

Bik


Prihvatite svaku priliku da naučite nešto novo ili da upoznate nove ljude. Lako ćete uspostavljati bliske veze s okolinom, a ono što ćete doživjeti biće korisno i za budući razvoj. Ništa ne stoji na putu vašeg ličnog zadovoljstva, a i komunikacija s partnerom postaje sve kvalitetnija. Uživaćete u davanju i primanju ljubavi.

Blizanci


Bićete nestrpljivi prema tuđim potrebama. Bliska osoba mogla bi vam uputiti kritiku ili vas optužiti za pomanjkanje saosjećajnosti. Neki odnosi zapašće u krizu. Shvatićete da se nešto mora promijeniti ako želite nastaviti saradnju. Mogli biste prekinuti s nečim i to naglo. Neumoljivo ćete se držati svojih odluka i nećete odstupati.

Rak


Bićete skloni novim odnosima i želji za iskorakom iz svakodnevnice. U poslu možete rizikovati, odnosno isprobati sreću u područjima za koja niste sigurni šta vam donose u budućnosti. Mogli biste dobiti novo radno mjesto koje podrazumijeva putovanja i terenski rad. Češće kontrolišite pritisak i hronične smetnje. Nemojte zanemarivati zdravlje!

Lav


Istaknuta je važnost kontakata, putovanja i javnih nastupa. Neki od vas mogli bi održati predavanje pred većom grupom ljudi. Sredite račune i razmislite o isplativosti nekih troškova. Razmislite o mogućnostima štednje, osigurajte vrijedne stvari i pokrenite pitanje nasljedstva. Nezadovoljstvo nekim odnosima dosegnuće vrhunac.

Djevica


U velikoj želji da ispunite nečija očekivanja, možete pretjerati i postati zahtjevni prema ukućanima. Mogao bi se dogoditi žešći verbalni ispad i to uglavnom s mlađim članovima porodice. Kada vam završi posao, posvetite se onima koje volite ne misleći na vrijeme i sutrašnje obaveze. Naučite se opuštati i misliti na sebe.

Vaga


Zbog prevelike poslovne zauzetosti, potpuno ste zanemarili želje i potrebe bližnjih, a oni bi vam to mogli i zamjeriti. Nemojte dopustiti kolegama s posla da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. Neki će posjetiti doktora i riješiti zdravstveni problem. Potreban vam je odmor.

Škorpija


Vođeni pokretačkom energijom, podstaknućete događaje koji će izazvati lavinu željenih zbivanja, naročito one ljubavne prirode. Posvetite se aktivnostima i poslovima koji ne trpe odgodu. Pojedinim pripadnicima znaka slijede zaokreti u karijeri, promjene u poslovnom statusu ili unutar porodice. Potpuno ćete promijeniti neke navike i ponašanje.

Strijelac


Problemi na radnom mjestu iskrsnuće već na samom početku dana i to će vas oneraspoložiti i uznemiriti. Ipak, sve će se samo od sebe razriješiti, čak i bez vašeg ličnog angažmana. Zato smirite živce, a vrijeme radije iskoristite na neki korisniji način. Redovno uzimanje vitamina poboljšaće vaš imunitet te ćete biti otporniji na prehlade, iscrpljenost i stres.

Jarac


Odlično ćete se snalaziti u trgovačkim poslovima, intelektualnom radu, a dan je pogodan za saradnju s medijima. Pokušajte iskoristiti predstojeće dane za poboljšanje narušenih odnosa i unapređivanje situacija koje vam u budućnosti mogu donijeti osjetan profit i životno ispunjenje.

Vodolija


Dobri finansijski rezultati podstaknuće vaš potrošački duh. Vratićete dugove, čak i staviti izvjesni novčani iznos na štednu knjižicu. Jureći za poslom i obavezama, zapostavićete važnost partnerstva. Iskoristite svaki slobodan trenutak kako biste ga što kvalitetnije proveli s voljenom osobom.

Ribe


Energično ćete prionuti na nove poslove i projekte. Bićete puni ideja, a budete li dovoljno uporni, uspjeh vam je zagarantovan. Privući će vas osoba koja je potpuno različita od vaših ideala, ali imaće ono nešto čime će uspjeti zadržati vašu pažnju. Uprkos svađama i napetostima, zauzete Ribe uspješno će pronalaziti rješenja za probleme.