Ovan


Poslovne ideje zadržite još neko vrijeme za sebe, jer drugi neće imati sluha za njih. Neka za sada sve ostane na planovima. Primjetan je porast tračeva i zakulisnih igara u poslovnom okruženju pa je bolje da se držite po strani. Ako ste u vezi ili braku, moglo bi doći do nesuglasica. Nemojte se povlačiti nego rastjerajte partnerove sumnje.

Bik


Doživjećete nešto značajno poput zaokreta u karijeri, promjene posla ili preuzimanja veće odgovornosti. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Ne prepuštajte se naletu slabosti. Shvatićete da ste dobro postupili što niste opet u ljubavnoj vezi s njom, jer bi se loša prošlost opet ponovila.

Blizanci


Bićete smanjene energije i koncentracije. Nemojte se hvatati ukoštac s izazovima ili problemima, jer ćete zastati na pola puta i ništa nećete riješiti. Učinićete najbolje za sebe ako usporite ritam i ne budete se zamjerili drugima, a izbjegavajte i podsticanje promjena. Pripazite na zdravlje, manje se naprežite, a u saobraćaju se krećite i vozite oprezno!

Rak


Strpljivo ćete odgovarati na tuđa pitanja, hrabriti one koji su loše raspoloženi i pružiti pomoć onima koji je trebaju. Pravo je vrijeme da se pozabavite svojim znanjem, školom, studijem i duhovnim pitanjima. Intenziviraćete komunikaciju s inostranstvom i udaljenim mjestima, bilo poslovno ili privatno.

Lav


Nećete imati strpljenja za partnera i njegovu kuknjavu. Prigovaraćete mu da pretjeruje i sve doživljava previše ozbiljno. Potrudite se da unesete malo više romantike i nježnosti u trenutke koje provodite zajedno. Nemojte dopustiti da obaveze i brz ritam života počnu nagrizati odnos. Neki među vama rješavaće problematiku oko zajma i dugovanja.

Djevica


Razgovori, koje ćete voditi s rođacima i ukućanima, pridonijeće rješavanju nesuglasica. Otvoreno i iskreno ćete reći sve što vam smeta i tako pomoći bližnjima da bolje upoznaju vaše stavove i namjere. Mogao bi vas rastužiti prijatelj u problemima – osjećaćete se nemoćno, jer će njegovi problemi biti previše komplikovani da mu pomognete.

Vaga


Odvojite privatni život od znatiželjnika. Nemojte im povjeravati intimne probleme, jer će ih prepričavati drugima. Ako tražite posao, obnovite kontakte, odgovarajte na oglase ili se samoinicijativno obratite poslodavcima. Dan je dobar za odlazak stomatologu, jer ćete biti zadovoljni pruženim uslugama.

Škorpija


Istaknuta je vaša kreativnost te sposobnost snalaženja u stresnim situacijama. U poslu ćete uživati podršku saradnika. Trenutak je za odlučnu akciju i ako ste nezaposleni ili u potrazi za boljim poslom. Uprkos poboljšanoj finansijskoj situaciji, ne pretjerujte s trošenjem novca, jer vam minus na računu nije potreban.

Strijelac


Porodične i privatne probleme ne rješavajte na radnom mjestu. Ma koliko god vam se činilo da vam kolege žele pomoći i dati savjet, mogli biste se opeći. Nije isključeno da vas iza leđa počnu ogovarati pa ćete se razočarati i požaliti što ste im se otvorili. Psihički umor učiniće vas dekoncentrisanima pa pazite u saobraćaju.

Jarac


Sve će vam polaziti za rukom. Nepoznati ljudi spontano će započinjati razgovor s vama. Mnogo vremena provešćete u društvu prijatelja i uživati u zajedničkim aktivnostima. Mogli biste dobiti lijepu vijest, pismo ili rješenje sudskog spora u svoju korist. U saobraćaju pojačajte oprez, posebno ako volite bržu vožnju.

Vodolija


Ne odgađajte važne sastanke, jer ćete se dobro snaći. Novčana situacija iziskuje temeljnu promjenu. Dogovorite se s porodicom oko troškova, pronađite nova rješenja. Iako odnos s partnerom neće biti lišen trzavica, one će dodatno raspiriti strasti i uvjeriti vas u snagu uzajamnih osjećanja.

Ribe


Moguće je unapređenje ili promjena poslovnog statusa. Društveni život postaje raznovrsniji. Bićete aktivniji, više se kretati, posjećivati nova mjesta i upoznavati zanimljive ljude. S lakoćom ćete ostvarivati zacrtane ciljeve i u ljubavi. Mogli biste dobiti poklon ili poseban kompliment koji će vas uvjeriti u snagu nečijih osjećanja.