Ovan


Ako ne želite da vas drugi iskorištavaju, morate pokazati više odlučnosti. Posvetite se partneru, djeci, ali i fizičkoj aktivnosti. Osjećaćete se bolje nakon što se dobro izmorite, ali ako niste u dobroj kondiciji, pazite da ne pretjerate. Partner će vas zbunjivati promjenama raspoloženja – upozorite ga na takvo ponašanje.

Bik


Odnosi sa rodbinom će se zakomplikovati. Pripazite šta im govorite, jer bi vaše riječi mogle biti pogrešno shvaćene. Vodite više računa o urednosti radnog stola i ladica – nered će loše djelovati na vašu koncentraciju. Mogli biste ugovoriti termin kod stomatologa ili se naručiti za neku drugu pretragu.

Blizanci


Dan uspjeha je pred vama i dobro ga iskoristite! Samci imaju velike šanse da počnu ljubavnu vezu s osobom koja ih privlači. Ako ste u vezi, počećete ozbiljno razmišljati o braku i djeci pa bi se razgovor s partnerom mogao vrtiti oko takvih tema. Manje-više, danas ćete biti uspješni u svim sferama života.

Rak


Okolnosti neće dopustiti da se vaše ideje brzo ispunjavaju, a možda ćete biti nezadovoljni i neizvjesnim položajem. U oba ste slučaja svjesni koliko je bitno da ispravno postupite i pratite sebe. Vaš emotivni život napreduje. Otvorite srce osobi koju priželjkujete – nemate šta izgubiti, a možda i dobijete više od očekivanog.

Lav


Komunikacijske vještine dans dolaze do izražaja – bićete dosjetljivi i elokventni. Zahvaljujući zavodljivosti i otvorenosti, imaćete više aduta da ojačate razumijevanje s partnerom ili odškrinete vrata novoj ljubavi. Na radnom mjestu briljiraćete snalažljivošću i brzim reakcijama. Sve što budete uradili neće proći neprimijećeno kod nadređenih.

Djevica


Planete vam otvaraju priliku da donesete dobre odluke i popravite zategnute odnose. Ako ste posvađani s partnerom, prvi pružite ruku pomirenja. Svojom energijom i veselim duhom pokušajte motivisati ljude oko sebe. Pokažite onima koji su vam dragi koliko vam znače, ne samo riječima nego i malim znakovima pažnje.

Vaga


Zahvaljujući šarmu i rječitosti, sve će vam polaziti za rukom. Prilaziće vam nepoznate osobe i spontano započinjati razgovor s vama. Mnogo vremena ćete provesti u društvu prijatelja i uživati u zajedničkim aktivnostima. Krajem dana moguć je dolazak gostiju, što vas najprije može zabrinuti, a naposljetku razveseliti.

Škorpija


Koncentracija vam je na zavidnom nivou. Prionite na učenje, istraživanje, prikupljanje informacija. Ići ćete protiv sebe da biste ugodili drugima. Dopustite sebi malo luksuza i nečeg što će vas opustiti, makar imali i dosta posla. Izbjegnite ljude koje vas iritiraju, a okružite se onima koji vas mogu nasmijati i oraspoložiti.

Strijelac


Bićete u potrazi za vezama i protekcijama, odnosno ljudima koji bi vam svojim uticajem mogli omogućiti ostvarenje planova. Sve bliže ste cilju, ali pripremite se na odgode i zastoje. Ipak, sve to skupa neće pokvariti vaše raspoloženje. Više ćete se dotjerivati i određeni novčani iznos izdvojiti za kupovinu odjeće i kozmetike.

Jarac


Teže ćete sklapati ugovore, prilagođavati se naredbama osoba na položaju i pokazivati više netrpeljivosti i želje da nešto temeljito promijenite. Osjećaćete se iscrpljeno usljed napora koji ste morali uložiti tokom prošlih dana. Potreban vam je predah pa svaki slobodan trenutak posvetite sebi. Čuvajte se grlobolja i prehlada.

Vodolija


Bićete u stalnom pokretu, okruženi prijateljima i poznanicima. Dan je izvrstan za studente, polaganje vozačkog ispita kao i skupljanje bodova kod šefova. Ako tražite posao, raspitajte se kod poznanika ili prelistavajte oglase. Nije isključen kontakt s osobom koju niste dugo vidjeli ili koja živi u inostranstvu.

Ribe


Partner će vam prigovarati da niste odgovorni. Ako niste voljni preuzeti na sebe obaveze koje od vas traži, dajte mu to do znanja. Povedite računa o troškovima i nastojte ih smanjiti. Mogli biste posjetiti banku i razmatrati uslove kreditiranja. Situacija u domu zahtijevaće više opreza. Nedostajaće vam slobode izražavanja i prostora za kretanje.