Ovan


Ljubavna događanja ili obaveze oko djece ispuniće vam dan. Bićete znatiželjni i aktivni i rado pomagati drugima, bilo savjetima ili djelima. Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, a drugi će svoje slobodno vrijeme nesmetano posvetiti hobiju.

Bik


Poslovna svakodnevnica poprima nova obilježja. Iznenadni preokreti natjeraće vas da pokušate samostalno ostvariti neke projekte i počnete s dugo planiranim aktivnostima. U razgovorima s članovima porodice, prihvatite njihove argumente. Postupite li tako, izbjeći ćete rasprave i dokazati najmlađima da cijenite njihovo mišljenje.

Blizanci


Samci, potražite veselo društvo. U krugu poznanika lakše ćete sklapati nova prijateljstva ili se naći na početku nove ljubavne priče. Bićete stalno u pokretu, okruženi ljudima i zadubljeni u njihove priče. Posjeta rodbine ili bližih članova porodice ispuniće vam veče ugodnim razgovorom.

Rak


Ne gubite živce zbog sitnica i nebitnih stvari. Trud i energija, koje ulažete u poslove, urodiće rezultatima pa nerviranju nema mjesta. Ako već ne možete uticati na brzinu i redoslijed zbivanja, imate uticaja na donošenje odluka. Očekuju vas povećani troškovi vezani za kuću.

Lav


Bićete romantično raspoloženi i željni ljubavnih događanja. Parovi bi se mogli naći na krilima ljubavne sreće i otploviti daleko od svakodnevnice. Ručak ili zabava, na kojoj ćete se naći, protegnuće se do kasnih sati. Osobi koju površno poznajete otvorićete srce i ispričati joj nešto što nerado otkrivate. To će i vas same iznenaditi.

Djevica


Odgovaraće vam mirniji tempo i nezahtjevna zbivanja, barem što se tiče vanjskog života. Bićete umorni i neraspoloženi za razgovore. Skloniji ste povlačenju u svoj svijet pa ćete voditi bogat unutrašnji život. Tražićete razne načine kako biste udovoljili svojoj intelektualnoj gladi pa ćete od prijatelja posuđivati knjige raznih tematika.

Vaga


Smisao za šalu i vještina komunikacije učiniće vas pobjednikom u raspravama. Razoružaćete partnera posebnim gestom ili izrazom ljubavi. Usmjerenost na poslovne ciljeve i zadatke, dobre organizacijske sposobnosti i izdržljivost, omogućuju vam da prebrodite teškoće s kojima ćete se susretati.

Škorpija


Novac će biti izvor stresa. Neki će strahovati za svoj posao ili posao bračnog partnera. Ne dopustite da vas finansijska zbivanja toliko izbace iz takta, a pogotovo da budu razlog svađe s partnerom. Biće napetih situacija pa bi bilo poželjno da se prije svake izjave smirite ili da se kontrolišete kako biste izbjegli sukob.

Strijelac


Očekuju vas susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, a koji su na neki način ostavili traga u vašem životu. Bićete vrckavi i željni, izgledom i šarmom, da utičete na druge. Rado ćete isticati svoju privlačnost pomoću odjevnih kombinacija, a osmijehom ćete očaravati sagovornike. Poistovijetićete se s onim što mislite i govorite te na druge djelovati uvjerljivo.

Jarac


Volja će vam biti jača nego inače. Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Mnogi će se čuditi promjenama u vašem ponašanju, a najviše partner. Povoljni planetarni uticaji ohrabriće vas da preduzimate rizične poslovne poduhvate i u tome ćete uspijevati. Novca, ipak, nećete imati dovoljno.

Vodolija


Povlađivaćete vlastitoj egocentričnosti i taštini. Nađete li se pod budnim okom okoline, nemojte tome pridavati veliki značaj. Ne upuštajte se u rasprave u kojima ćete biti u položaju da nekoga branite ili opravdavate. Pokušajte razvijati pozitivan stav prema životu i drugima, u čemu vam od pomoći može biti druženje s veselim ljudima.

Ribe


Ako ste prekinuli vezu, partner će insistirati na susretu. Nemojte dopustiti da vaš ponos bude prepreka. Dobra komunikacija i smisao za taktiku pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Atmosfera saradnje i razmjena ideja donijeće dobre poslovne rezultate, naročito ako vam posao dopušta kreativno izražavanje.