Ovan


Mogli biste doći u kontakt s ljudima čiji su pogledi na svijet drugačiji od vašeg. Mnogi od njih imaće pozitivnog uticaja na vas. U ljubavi težite promjeni i uzbuđenjima, a to će vam uspjeti ukoliko dopustite partneru da vam pokaže šta osjeća i želi. Veče je odlično za druženje i zabavu – okupite prijatelje i zaputite se u izlazak.

Bik


Moguć je raskorak između vaših ideja i planova i stavova poslovnih partnera. Nećete biti skloni ustupcima i tvrdoglavo ćete braniti svoje stavove. Nećete se snalaziti u timskom radu i odbijaćete svaku pomoć pa će vam kolege spočitavati da ste odsutni duhom. Ukućani će vas ljutiti svojim nemarom ili neodgovornošću.

Blizanci


Spontano i prirodno prilagodićete se drugima pa će se mnogi u vašoj blizini osjećati ugodno i opušteno. Vaši mudri i praktični savjeti biće im neprocjenjivi i na planu donošenja odluka pa ćete uživati poseban status u očima prijatelja i bližnjih. Rodbina ili prijatelji iz inostranstva mogli bi najaviti svoj dolazak.

Rak


Zahvaljujući intuiciji, spontano ćete doći do bitnih saznanja i na emotivnom i na poslovnom planu. Ipak, nemojte tome pridavati preveliku važnost, kako se ne biste zapleli u nepotrebne analize. Posvetite se vlastitom opuštanju, a većinu problema vremenom ćete riješiti. U ljubavnom životu nešto se odvija u vašu korist.

Lav


Sve će vas umarati pa će vam teško pasti kućanske obaveze i odnosi s ukućanima. Odnos s partnerom zavisiće od vaše popustljivosti. Bićete nemirni i skloni naglim reakcijama. Povećana očekivanja bračnog partnera, djece i ukućana s jedne strane te šefova s druge, izložiće vas dodatnim pritiscima.

Djevica


Mnogo vremena provodićete komunicirajući s kolegama i strankama. Iako će sastanci i razgovori trajati duže od planiranog i biti psihički iscrpljujući, izdržaćete sve napore. Ako se želite dobro osjećati, što više se krećite. Ispunite slobodno vrijeme nekom sportskom aktivnošću ili dugim šetnjama.

Vaga


Više ćete se posvetiti sportu, prijateljima i slobodnim aktivnostima. Biraćete društvo zabavnih i duhovitih osoba koje vas ne opterećuju. Služićete se dosjetkama, kako biste osvojili osobe koje vam mogu pomoći u poslovanju. Iako ćete poslovima pristupati ležerno, sve ćete rješavati odgovorno i blagovremeno.

Škorpija


Zaštitite svoju vezu od uplitanja prijatelja, rodbine pa i roditelja. Njihovi savjeti loše će djelovati na vaš odnos i pojačati razmirice. Ne osluškujte tračeve, a još manje ono šta drugi misle o vašem ljubavnom izboru. S obzirom na to da ćete lako podlijegati tuđoj sugestiji, mogli biste u najboljoj namjeri nešto uraditi i ubrzo požaliti.

Strijelac


Dan je pogodan za planiranje predstojećih projekata i aktivnosti. Bićete puni originalnih i smjelih ideja pa će neke od njih zaživjeti. Neobične osobe ušetaće u vaš život. Razgovori s njima vodiće se oko tema o kojima nemate često priliku razgovarati. Ako se vraćate s putovanja, na odredište ćete stići bez zastoja ili kašnjenja.

Jarac


Bićete gostoljubivi, vrata vašeg doma biće širom otvorena za prijatelje. Riješićete neke nedoumice s partnerom i postaviti nova pravila igre. Maske će polagano padati, a vi se jedno drugome otkrivati u pravom svjetlu. Budite oprezni ako radite s brojevima ili novcem. Dobrom kontrolom izbjeći ćete greške.

Vodolija


Prihvatite sva poslovna opterećenja, jer će vam donijeti mogućnost da se iskažete i zasijate. Planete podržavaju zbližavanje s partnerom pa provedite više vremena uz njega. Tako ćete učvrstiti vaš odnos, a ako ste posvađani ili je vaša komunikacija postala slaba, danas je prilika da na tom polju nešto uradite.

Ribe


Vratiće vam se samopouzdanje, bićete druželjubivi i pokazivati više interesa za sve što se zbiva oko vas. Romantikom i pažnjom ojačajte odnos s partnerom. Neki od vas biće upleteni u tajnu ljubavnu vezu, dok će drugi skrivati osjećanja i preispitivati šta i kako dalje. Ako se povjerite prijatelju, mogli biste dobiti dobar savjet.